Rólunk

Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk.
Kimondottan a magyaros íz világra esküszünk!

“Az áldott csárda merre van, Mely bús lovast és fáradt táltost, Jóval fogad és nyugtot ad”

Engedje meg, hogy Tóth Árpád szavaival köszöntsük a Kertész Csárda Kiszállítás honlapján. Reméljük, minden információt megtalál itt éttermünkről, és kedvet kap hozzá, hogy akár személyesen is meglátogasson minket. Étel-különlegességeinket családias hangulatban fogyaszthatják el. Kínálatunkban a tradicionális magyar konyha mellett szemezgettünk az európai gasztronómia ízei közül is.

Mi is az a Csárda?

 

A szó és a fogalom is akkor alakult ki Magyarországon, amikor országunk török uralom alá került. Tehát a csárda török eredetű szavunk, fogalmunk. Eleinte jelentése egy kis útszéli viskót takart? Ahol az emberek megszállhattak estére (mivel ekkoriban nem voltak falvak, a városok pedig többnapi járóföldnyire voltak egymástól). A csárda nemcsak a tisztességes utazóknak, hanem a betyároknak is menedéket, szállást nyújtottak, ezért a hatóságok rossz szemmel néztek a csárdákra.

signature-white
Pizzarendelés, ételrendelés és házhozszállítás Székesfehérváron és környékén. Ha szereti a finom pizzát, a magyaros ízeket, a töltött káposztát, a gulyáslevest és a rántott húst, akkor a Kertész Csárda ételeit imádni fogja.
szep-kartya-logo
orange-banner-hand3
A tradicionális magyar konyha mellett, szemezgettünk az európai gasztronómia ízei közül is. Szóval garantáltan mindenki talál kedvére-ínyére valót.